Transport gratuit
Home| e-lichide| vozol neon| neon 10000| VOZOL NEON 10000 menta rece 4VLH233 - VOZOL vape Romania

VOZOL NEON 10000 menta rece 4VLH233 - VOZOL vape Romania

Model: : 4VLH233

Preț obișnuit Pretul nu este disponibil
powerby cards

nume: neon 10000

capacitate e-lichid: 10ml

capacitate baterie: 500mah

nicotina: 0/20/50mg/ml

pufuri: până la 10000

caracteristică:

 • 15 arome
 • pastă transparentă
 • bobina ceramica
 • aspect gradient
 • Proces de expediere nou și notificări de urmărire

   

  Ne mândrim cu procesarea rapidă a comenzii dvs., majoritatea comenzilor părăsind unitatea noastră în mai puțin de 24 de ore. În perioadele de mare cerere, procesarea poate dura până la 72 de ore. Folosim o rețea de expediere de încredere pentru e-mailurile vape pentru a asigura livrarea promptă a pachetelor dumneavoastră.

   

  La finalizarea comenzii, vi se vor furniza metoda de livrare și timpii de livrare estimați, care pot varia în funcție de locația dvs. și de furnizorul local de servicii. Un e-mail de urmărire vă va fi trimis automat odată ce comanda se încheie procesarea la unitatea noastră.

   

  * Vă rugăm să rețineți că toți timpii de tranzit sunt estimative și nu includ weekendurile sau sărbătorile.

   

  Dacă vă aflați în mijlocul vestului sau jumătatea de est a SUA, comanda dumneavoastră poate fi supusă unui proces de livrare în 2 pași.

   

  Pentru a optimiza economiile și a economisi costurile de transport, luați în considerare achiziționarea comenzii în vrac.

   

  PUDOpoint - Opțiune de ridicare la o afacere locală

   

  Suntem mândri să lucrăm cu PUDOpoint pentru a oferi un ghișeu de ridicare convenabil și sigur la o afacere locală din apropiere!

   

  Echipa noastră vă va expedia pachetul la locația PUDO pe care ați selectat-o la finalizarea comenzii pe baza căutării codului poștal. Odată ce comanda este livrată la locația companiei, veți primi o notificare prin e-mail că este gata pentru ridicare, cu locația adresei, numărul comenzii și orele de funcționare.

   

  Puteți ridica pachetele la un moment și un loc convenabil pentru dvs., fără să vă faceți griji pentru pachetele lăsate la ușă în timp ce sunteți afară!

   

  Noua acoperire a serviciilor

   

  Este posibil să observați că nu putem livra către unii dintre clienții noștri, în principal din cauza constrângerilor logistice sau a lipsei serviciilor de transport regional în anumite zone din SUA continentale. Cu toate acestea, rețeaua noastră de transport de peste 20 de transportatori regionali locali se extinde săptămânal, așa că înscrieți-vă pentru a fi notificat când vă putem livra din nou!

   

  Dacă nu putem expedia către destinația dvs., o notificare va fi indicată la finalizare. Asigurați-vă că verificați codul nostru poștal de verificare și vă înscrieți pentru notificări. Mai mult, verificați-vă cu noi mai târziu, deoarece adăugăm acoperire de servicii în fiecare săptămână.

   

  Serviciul obligatoriu de semnătură pentru adulți

   

  În conformitate cu jurisdicția și legile federale, toate comenzile prin poștă de vape vor necesita utilizarea Confirmării semnăturii pentru adulți (21+) la livrare pentru pachetele care conțin produse legate de țigări electronice. Pentru a primi acest pachet, destinatarului i se cere să prezinte angajatului de livrare o formă adecvată de identitate cu fotografie guvernamentală pentru confirmarea vârstei.

   

  Serviciul Adult Signature necesită o taxă suplimentară de 7 USD, iar tarifele vor fi reflectate în timpul procesului de checkout. Dacă este mai convenabil pentru dvs., vă putem expedia echipamentele de vapoare la o adresă de afaceri. Nu putem expedia către căsuțele poștale.

   

  Termenele de livrare și manipulare

   

  Procesarea poate dura între 24 și 72 de ore lucrătoare înainte de a fi expediată pentru toate comenzile. După perioada de procesare, un e-mail de urmărire va fi trimis automat clientului pentru a confirma că pachetul este în faza finală de onorare. Metoda de livrare și timpii de livrare estimați vor fi furnizate la finalizarea comenzii, în funcție de locația dvs.

   

  Pachete internaționale - Nu există o estimare disponibilă, urmărirea va arăta mișcarea de la unitatea noastră și apoi odată ce aceasta ajunge în țara dvs. (Dacă nu ați primit nicio actualizare, vă rugăm să contactați agenția vamală locală).

   

  Notă: în timpul sezonului aglomerat al sărbătorilor sau în creșterea vânzărilor, procesarea poate dura până la 5 zile lucrătoare. Echipa noastră lucrează din greu în fiecare zi pentru a se asigura că clienții primesc pachete cât mai curând posibil, așa că apreciem foarte mult răbdarea dumneavoastră.

   

  Procesăm comenzi între orele 8:00 PST - 16:00 PST, de luni până vineri. Transportatorii nu procesează comenzi în weekend și Sărbători.

   

  Returnat expeditorului

   

  Orice servicii de reexpediere sunt la discreția vozolromania .

   

  Dacă un pachet ne este returnat din cauza unei adrese care nu poate fi livrată, cum ar fi adresa incorectă sau incompletă, nu suntem obligați să emitem o rambursare sau să trimitem mărfuri de înlocuire pe cheltuiala noastră. Dacă bunurile ne sunt returnate înapoi la unitatea noastră, se va oferi o rambursare mai puțin cheltuielile poștale.

   

  În cazul în care un pachet este returnat expeditorului deoarece transportatorul nu a putut colecta o semnătură adultă și dovada de identitate, vozolromania își rezervă dreptul de a deduce o taxă de reaprovizionare de 15 USD din rambursarea comenzii. În plus, vozolromania își rezervă dreptul de a reexpedia o comandă de înlocuire numai după ce pachetul original ne-a fost returnat și procesat și nu suntem obligați să le retrimitem pe cheltuiala noastră.

   

  Reglementări de stat

   

  Comenzile cu articole interzise vor fi eliminate și anulate din comandă, cu condiția ca întreaga comandă să fie anulată și rambursată, în timp ce restul pachetului va fi procesat normal.

   

  Toate vânzările Vape au fost limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

   

  1. State - Arkansas, Maine, Oregon, Utah și Vermont
  2. Orașe - San Francisco, Anchorage

   

  Vânzările de e-lichide aromatizate sunt limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

   

  1. State - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  2. Orașe - Chicago, Washington DC

   

  Vă rugăm să rețineți că lista de restricții furnizată nu este exhaustivă. Restricțiile pot varia în funcție de stat și se pot extinde la diferite categorii de produse din fiecare jurisdicție din țară. În plus, utilizarea cupoanelor poate fi limitată din cauza restricțiilor specifice jurisdicției.

   

  Comenzi Internaționale

   

  Dacă țara/statul dvs. nu este listată în timpul procesului de finalizare a comenzii, nu putem accepta plata sau expedierea în țara dvs. în acest moment.

   

  1. Toate produsele vândute sunt listate nu va fi convertit automat în moneda dvs. locală. vozolromania nu este responsabilă pentru taxele de conversie asociate comenzilor internaționale.
  2. Toate taxele, taxele, TVA-ul și orice taxe legate de serviciul de expediere nu sunt acoperite, iar clienții sunt responsabili pentru aceste plăți. În plus, vozolromania nu este responsabil pentru niciun pachet confiscat sau oprit de autorități sau pentru orice taxe care sunt necesare pentru taxele internaționale.

   

  Pentru orice motiv pentru care coletul a suportat costuri suplimentare de transport, cum ar fi respingerea de către vamă, livrarea la adresa greșită sau trimis înapoi la expeditor de la client, costul suplimentar este supus deducerii din plata inițială.

   

  Vă recomandăm cu căldură să contactați autoritățile locale pentru mai multe reguli și reglementări în ceea ce privește țigările electronice și produsele de vaporizare.

   

  Pachete pierdute și nelivrate

   

  Coletele pierdute sau nelivrate nu sunt responsabilitatea vozolromania , iar orice probleme aparute din pachetele neprimite trebuie rezolvate de client, cu transportatorul terț în uz. vozolromania se străduiește să întrețină și să rezolve astfel de probleme, iar orice probleme de expediere eronate trebuie raportate în termen de 48 de ore de la ultima actualizare de urmărire.

   

  vozolromania nu va fi responsabilă pentru pachetele afișate ca Livrate atunci când sunt expediate către transportatori terți. Orice probleme care apar cu astfel de expedieri care sunt marcate ca livrate trebuie rezolvate de client cu compania de transport terță parte.

   

  Vă rugăm să rețineți că trimiterile de adrese eronate și incomplete introduse de utilizator vor cauza întârzieri, retururi și alte probleme care vor afecta expedierea cu succes a comenzii dvs. vozolromania nu este responsabilă pentru toate costurile asociate cu trimiterile de adrese eronate și incorecte introduse de utilizator.

   

  Cum se livrează piesele de schimb?

   

  Toate expedierile de înlocuire și expedierile în garanție sunt expediate folosind transportul standard.

  VOZOL NEON 10000 lamaie limeta 4VLH245 - VOZOL vape buy 75.78lei VOZOL NEON 10000 lamaie limeta 4VLH245 - VOZOL vape buy VOZOL NEON 10000 miami mint 4VLH229 - VOZOL vape arome VOZOL NEON 10000 miami mint 4VLH229 - VOZOL vape arome 75.78lei
  Paypal Visa Payments
  Copyright © 2024 Vozolromania.

  AVERTISMENT: Produsele vândute pe   Vozolromania.com poate conține nicotină, o substanță chimică foarte dependentă. Produsele oferite pe site nu sunt destinate utilizării de către minori cu vârsta sub 18 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu probleme cardiovasculare, persoane cu tulburări convulsive sau oricine ar trebui să evite utilizarea produselor din tutun sau nicotină din motive medicale. Nu lăsați întotdeauna țigările electronice la îndemâna copiilor.

  Proces de expediere nou și notificări de urmărire

   

  Ne mândrim cu procesarea rapidă a comenzii dvs., majoritatea comenzilor părăsind unitatea noastră în mai puțin de 24 de ore. În perioadele de mare cerere, procesarea poate dura până la 72 de ore. Folosim o rețea de expediere de încredere pentru e-mailurile vape pentru a asigura livrarea promptă a pachetelor dumneavoastră.

   

  La finalizarea comenzii, vi se vor furniza metoda de livrare și timpii de livrare estimați, care pot varia în funcție de locația dvs. și de furnizorul local de servicii. Un e-mail de urmărire vă va fi trimis automat odată ce comanda se încheie procesarea la unitatea noastră.

   

  * Vă rugăm să rețineți că toți timpii de tranzit sunt estimative și nu includ weekendurile sau sărbătorile.

   

  Dacă vă aflați în mijlocul vestului sau jumătatea de est a SUA, comanda dumneavoastră poate fi supusă unui proces de livrare în 2 pași.

   

  Pentru a optimiza economiile și a economisi costurile de transport, luați în considerare achiziționarea comenzii în vrac.

   

  PUDOpoint - Opțiune de ridicare la o afacere locală

   

  Suntem mândri să lucrăm cu PUDOpoint pentru a oferi un ghișeu de ridicare convenabil și sigur la o afacere locală din apropiere!

   

  Echipa noastră vă va expedia pachetul la locația PUDO pe care ați selectat-o la finalizarea comenzii pe baza căutării codului poștal. Odată ce comanda este livrată la locația companiei, veți primi o notificare prin e-mail că este gata pentru ridicare, cu locația adresei, numărul comenzii și orele de funcționare.

   

  Puteți ridica pachetele la un moment și un loc convenabil pentru dvs., fără să vă faceți griji pentru pachetele lăsate la ușă în timp ce sunteți afară!

   

  Noua acoperire a serviciilor

   

  Este posibil să observați că nu putem livra către unii dintre clienții noștri, în principal din cauza constrângerilor logistice sau a lipsei serviciilor de transport regional în anumite zone din SUA continentale. Cu toate acestea, rețeaua noastră de transport de peste 20 de transportatori regionali locali se extinde săptămânal, așa că înscrieți-vă pentru a fi notificat când vă putem livra din nou!

   

  Dacă nu putem expedia către destinația dvs., o notificare va fi indicată la finalizare. Asigurați-vă că verificați codul nostru poștal de verificare și vă înscrieți pentru notificări. Mai mult, verificați-vă cu noi mai târziu, deoarece adăugăm acoperire de servicii în fiecare săptămână.

   

  Serviciul obligatoriu de semnătură pentru adulți

   

  În conformitate cu jurisdicția și legile federale, toate comenzile prin poștă de vape vor necesita utilizarea Confirmării semnăturii pentru adulți (21+) la livrare pentru pachetele care conțin produse legate de țigări electronice. Pentru a primi acest pachet, destinatarului i se cere să prezinte angajatului de livrare o formă adecvată de identitate cu fotografie guvernamentală pentru confirmarea vârstei.

   

  Serviciul Adult Signature necesită o taxă suplimentară de 7 USD, iar tarifele vor fi reflectate în timpul procesului de checkout. Dacă este mai convenabil pentru dvs., vă putem expedia echipamentele de vapoare la o adresă de afaceri. Nu putem expedia către căsuțele poștale.

   

  Termenele de livrare și manipulare

   

  Procesarea poate dura între 24 și 72 de ore lucrătoare înainte de a fi expediată pentru toate comenzile. După perioada de procesare, un e-mail de urmărire va fi trimis automat clientului pentru a confirma că pachetul este în faza finală de onorare. Metoda de livrare și timpii de livrare estimați vor fi furnizate la finalizarea comenzii, în funcție de locația dvs.

   

  Pachete internaționale - Nu există o estimare disponibilă, urmărirea va arăta mișcarea de la unitatea noastră și apoi odată ce aceasta ajunge în țara dvs. (Dacă nu ați primit nicio actualizare, vă rugăm să contactați agenția vamală locală).

   

  Notă: în timpul sezonului aglomerat al sărbătorilor sau în creșterea vânzărilor, procesarea poate dura până la 5 zile lucrătoare. Echipa noastră lucrează din greu în fiecare zi pentru a se asigura că clienții primesc pachete cât mai curând posibil, așa că apreciem foarte mult răbdarea dumneavoastră.

   

  Procesăm comenzi între orele 8:00 PST - 16:00 PST, de luni până vineri. Transportatorii nu procesează comenzi în weekend și Sărbători.

   

  Returnat expeditorului

   

  Orice servicii de reexpediere sunt la discreția vozolromania .

   

  Dacă un pachet ne este returnat din cauza unei adrese care nu poate fi livrată, cum ar fi adresa incorectă sau incompletă, nu suntem obligați să emitem o rambursare sau să trimitem mărfuri de înlocuire pe cheltuiala noastră. Dacă bunurile ne sunt returnate înapoi la unitatea noastră, se va oferi o rambursare mai puțin cheltuielile poștale.

   

  În cazul în care un pachet este returnat expeditorului deoarece transportatorul nu a putut colecta o semnătură adultă și dovada de identitate, vozolromania își rezervă dreptul de a deduce o taxă de reaprovizionare de 15 USD din rambursarea comenzii. În plus, vozolromania își rezervă dreptul de a reexpedia o comandă de înlocuire numai după ce pachetul original ne-a fost returnat și procesat și nu suntem obligați să le retrimitem pe cheltuiala noastră.

   

  Reglementări de stat

   

  Comenzile cu articole interzise vor fi eliminate și anulate din comandă, cu condiția ca întreaga comandă să fie anulată și rambursată, în timp ce restul pachetului va fi procesat normal.

   

  Toate vânzările Vape au fost limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

   

  1. State - Arkansas, Maine, Oregon, Utah și Vermont
  2. Orașe - San Francisco, Anchorage

   

  Vânzările de e-lichide aromatizate sunt limitate la următoarele locații și se pot extinde și în alte zone care nu sunt enumerate aici:

   

  1. State - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  2. Orașe - Chicago, Washington DC

   

  Vă rugăm să rețineți că lista de restricții furnizată nu este exhaustivă. Restricțiile pot varia în funcție de stat și se pot extinde la diferite categorii de produse din fiecare jurisdicție din țară. În plus, utilizarea cupoanelor poate fi limitată din cauza restricțiilor specifice jurisdicției.

   

  Comenzi Internaționale

   

  Dacă țara/statul dvs. nu este listată în timpul procesului de finalizare a comenzii, nu putem accepta plata sau expedierea în țara dvs. în acest moment.

   

  1. Toate produsele vândute sunt listate nu va fi convertit automat în moneda dvs. locală. vozolromania nu este responsabilă pentru taxele de conversie asociate comenzilor internaționale.
  2. Toate taxele, taxele, TVA-ul și orice taxe legate de serviciul de expediere nu sunt acoperite, iar clienții sunt responsabili pentru aceste plăți. În plus, vozolromania nu este responsabil pentru niciun pachet confiscat sau oprit de autorități sau pentru orice taxe care sunt necesare pentru taxele internaționale.

   

  Pentru orice motiv pentru care coletul a suportat costuri suplimentare de transport, cum ar fi respingerea de către vamă, livrarea la adresa greșită sau trimis înapoi la expeditor de la client, costul suplimentar este supus deducerii din plata inițială.

   

  Vă recomandăm cu căldură să contactați autoritățile locale pentru mai multe reguli și reglementări în ceea ce privește țigările electronice și produsele de vaporizare.

   

  Pachete pierdute și nelivrate

   

  Coletele pierdute sau nelivrate nu sunt responsabilitatea vozolromania , iar orice probleme aparute din pachetele neprimite trebuie rezolvate de client, cu transportatorul terț în uz. vozolromania se străduiește să întrețină și să rezolve astfel de probleme, iar orice probleme de expediere eronate trebuie raportate în termen de 48 de ore de la ultima actualizare de urmărire.

   

  vozolromania nu va fi responsabilă pentru pachetele afișate ca Livrate atunci când sunt expediate către transportatori terți. Orice probleme care apar cu astfel de expedieri care sunt marcate ca livrate trebuie rezolvate de client cu compania de transport terță parte.

   

  Vă rugăm să rețineți că trimiterile de adrese eronate și incomplete introduse de utilizator vor cauza întârzieri, retururi și alte probleme care vor afecta expedierea cu succes a comenzii dvs. vozolromania nu este responsabilă pentru toate costurile asociate cu trimiterile de adrese eronate și incorecte introduse de utilizator.

   

  Cum se livrează piesele de schimb?

   

  Toate expedierile de înlocuire și expedierile în garanție sunt expediate folosind transportul standard.

  Product Inquiry Popup

  Size Guide

  This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

  Ready to Wear Clothing

  Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
  UK 6 8 10 12 14 16
  US 2 4 6 8 10 12
  Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
  France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
  Denmark 32 34 36 38 40 42
  Russia 40 42 44 46 48 50
  Germany 32 34 36 38 40 42
  Japan 5 7 9 11 13 15
  Australia 6 8 10 12 14 16
  Korea 33 44 55 66 77 88
  China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
  Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33